Výběr obuvi na novou sezónu – jaké jsou top jarní trendy pro rok 2024?

Výběr obuvi na novou sezónu – jaké jsou top jarní trendy pro rok 2024?

Jestliže se chcete v roce 2024 blýsknout, můžete do svých outfitů zařadit i stylové boty. Pokud nejste zrovna módní znalci a netušíte, co zrovna frčí, nevadí. Na následujících řádcích si totiž na trendy obuv pro letošní rok posvítíme pěkně zblízka. Určitě tedy čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi.

Jaké modely obuvi budou letos in?

Letos zazáříte rozhodně v dámských nebo v pánských sneakersech. Ty mohou mít různou podobu. V kurzu budou kotníkové i nízké kousky. Volit vždy můžete jarní boty dámské i pánské na platformě. Ta by měla být nejlépe robustní. Je nejen vysoce módní, ale také pohodlná na nošení. Mezi další oblíbené kousky pro rok 2024 patří i dámské sandály a lodičky. In budou na jaře i baleríny, které se perfektně hodí i k šatům a k sukním. Muži zase letos mohou vsadit na pánské mokasíny. Na výše zmíněné modely pánské i dámské obuvi se můžete mrknout i na přehledném e-shopu CCC. Tady s trendy kousky nešlápnete vedle. Co se týče typu podpatku, budou in ty klínové i sloupové. Zvolit mohou letos ženy i vyšší jehly. Tady ale pozor! Jestliže na nich neumíte chodit a nemáte natrénováno, raději se tomuto modelu dámské obuvi vyhněte. Ušetříte si tím nepříjemné faux pas. V outfitu pro rok 2024 se musíte vždy cítit příjemně a tzv. své. Jedině tak z vás bude vyzařovat ta správná pozitivní energie. A o to jde konec konců především.

Které barvy, motivy a vzory pofrčí na obuvi v roce 2024?

V letošním roce budou in zejména pastelové a přírodní tóny barev. Modré, oříškové i krémové dámské nebo pánské boty tak budou v roce 2024 výborným řešením. Volit můžete samozřejmě i kousky v černé a v bílé barvě. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy jen tak nevyjdou a neokoukají se. Navíc můžete černé a bílé boty lehce zakomponovat i do jinak pestrobarevných outfitů nebo do outfitů se vzory a s motivy. Černé a bílé stylové kousky najdete i v kamenných prodejnách CCC. Také vzory či motivy se mohou objevit na trendy obuvi pro ženy a muže pro rok 2024. In budou ty zvířecí a také abstraktní. Ženy se nemusí vyhýbat ani květinovým vzorům. K těmto modelům však volte už jen jednobarevné decentní oblečení. Díky tomu se váš outfit sjednotí a bude působit harmonickým a uceleným dojmem. Na obuvi v roce 2024 se mohou objevit i lesklé detaily. Ty pak ženy s přehledem sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou hodinky, přívěsky i prsteny.

Z jakého materiálu vybírat pánské a dámské boty pro rok 2024?

V roce 2024 jsou na trhu dámské a pánské boty z různých syntetických i z přírodních materiálů. In budou zejména modely obuvi z přírodních látek. A není se čemu divit. Plátěné a kožené kousky jsou v první řadě vysoce módní a v té druhé i pohodlné a tzv. udržitelné. Udržitelnost propagují v dnešní době ty největší módní světové značky. Muži i ženy tak mají rozhodně z čeho vybírat. Kožené dámské a pánské boty pak mohou mít i různou strukturu. In budou hladké i semišové modely obuvi. Nezapomínejte však na to, že boty a zvolené doplňky v outfitu by k sobě měly vždy dokonale ladit. A to nejen svou barvou, ale také strukturou. Hladké přiřaďte k hladkému a semišové zase k tomu z broušené kůže. Na semišové i hladké boty a doplňky se podívejte např. i do obchodů CCC. Nebudete litovat.

TIP: Široký výběr obuvi za příznivé ceny lze nalézt také na tureckém e-shopu Trendyol, který koncem února roku 2024 expandoval na český trh.

Publikováno: 16. 02. 2024

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang