Music–city.cz – recenze, slevový kód

Music–city.cz – recenze, slevový kód

Každý, kdo se zajímá o muziku, by měl znát největší prodejnu hudebních nástrojů v České republice. Coby lídr na českém trhu nabízí takřka bezbřehý výběr kytar, kláves či bicích. Dokáží v obchodě poradit s výběrem? Lze nástroj zdarma vyměnit, když nevyhovuje?

Historie českého e-shopu s muzikou sahá až do roku 2007. Tehdy byl založen obchod s hudebními nástroji, jenž se postupně rozrostl na tři kamenné pobočky a internetový prodej.

Nepropásněte 20% slevu na bicí značky Alesis Crimson s Music City slevovým kódem CRIMSON20.

Uplatnit slevový kód >

Music City – co nabízí

Záběr hudebního obchodu Music City je velmi široký a vyznat se ve veškerém sortimentu je pro laika takřka nadlidský úkol. Zasvěcený muzikant si ovšem zaručeně přijde na své. Ať už je hudební vkus jakýkoli, je rozhodně z čeho vybírat.

Co je možné v Music City zakoupit:

  • kytary, klávesy, bicí
  • smyčcové a dechové hudební nástroje
  • zvuk a světla (zesilovače, mixážní pulty, mikrofony, odposlechy, reproboxy)
  • DJ sety, gramofony, kontrolery, přehrávače
  • lifestyle zboží (karaoke systémy, repráčky, kamery, powerbanky)
  • dětské produkty (foukací harmoniky, flétny, zvonkohry, zpěvníky)
  • oblečení (trika, čepice, batohy, dárkové předměty)

Ze značek v obchodě dominuje Yamaha, Fender, JBL, Digitech, Alesis nebo Marshall. Kompletní seznam značek najdete zde.

V prodejnách je možné si hudební nástroje prohlédnout a vyzkoušet.

Ačkoli se obchod Music City pyšní velkým výběrem hudebních nástrojů a příslušenství, zakládá si na čtyřech druzích zboží: kytary, klávesy, zvuk a bicí.

TIP: Široký výběr hudebních nástrojů nabízí také e-shop Kytary.cz.

Music City prodejny

Hudební nástroje Music City lze pořídit napříč republikou. Kamenné prodejny se nacházejí v Praze, Brně a Uherském Hradišti. Všechny tři pobočky působí jako showroomy, kde je možné si nástroje vyzkoušet a osahat.

Prodejny Music City
Music City Praha, Ocelářská 39, Praha 9
Music City Brno, Kobližná 53
Music City Uherské Hradiště, Prostřední 33

Showroomy v Praze a Brně mají navíc tu výhodu, že jsou bezbariérové. Pražský obchod se nachází v dohledu O2 arény. Pod jednou střechou lze nakoupit vše, co muzikant k produkci i poslechu hudby potřebuje.

Showroom Music City Praha je s plochou téměř 2 000 metrů čtverečních v Česku jediný svého druhu. Díky velikosti je přehledně rozložen do šesti oddělení (kytary, bicí, audio, klávesy, DJs, osobní audio).

Nakupte za více než 2 000 Kč a získejte dopravu zdarma.

Získat dopravu zdarma >

Kytaristé, bubeníci i basáci si v Ocelářské přijdou na své. V této Mekce profesionálních muzikantů i amatérských hudebních nadšenců je snadné zapomenout na čas a strávit zkoušením nástrojů celý den.

Pro DJe nebo zvukaře je k dispozici speciální kvalitně ozvučený prostor, kde lze vyzkoušet čistotu zvuku mixážních pultů, reprobeden nebo mikrofonů. Vše pod dohledem odborné obsluhy, která sleduje aktuální trendy z oblasti recordingu a zvuku.

Prodavači a asistenti v prodejnách jsou sami aktivními muzikanty a dokáží poradit s výběrem hudebního nástroje, který bude nejlépe vyhovovat všem individuálním potřebám a přáním.

V oddělení kytar lze kytaru koupit, vyzkoušet, i seřidit.

Pro začínající muzikanty a kapely je v k dispozici bohatá bazarová nabídka, takzvaný B-stock. Vystavené kousky lze pořídit za zlomek ceny nového produktu.

Music City Praha není jen prodejna a showroom. Zákazníkům je k dispozici zkušený servisní tým, který má na starosti údržbu kytar. Seřídit a zkontrolovat nástroj je běžnou službou.

Všechny tři prodejny jsou otevřeny ve všední dny od pondělí do pátku od 10 do 18 hodin. V případě dotazů je zřízena bezplatná infolinka 800 708 807 nebo e-mailová adresa info@music-city.cz.

Music City – jak nakoupit

Kromě již zmíněných tří kamenných prodejen nabízí obchod Music City své produkty i online. Hudební nástroje světových značek a vybavení té nejvyšší kvality je možné vybírat ve všech cenových kategoriích.

Je výhodné pravidelně sledovat na Music City slevy a akce. Obchod kromě dopravy zdarma nabízí také slevy na konkrétní vybrané zboží. Nezřídka obchod k objednávkám rozdává i dárek, například tričko.

Zkrátka nepřijdou ani studenti, kterým Music City oproti předložení studentské karty ISIC nebo Alive poskytuje 50% slevu na servis a 10% na veškeré zboží v prodejnách, vyjma značek Yamaha a Fender. Prohlédnout slevy na tomto odkazu.

Music City – doprava

Music-city.cz doručuje po celé České republice i na Slovensko. Při odběru sortimentu nad dva tisíce korun je doprava zdarma (Geis, Zásilkovna). Dopravu hudebního zboží lze vyřešit následujícími způsoby:

  • osobní odběr na pobočkách v Praze, Brně a Uherském Hradišti
  • Geis 89,- Kč nebo 10 EUR
  • Česká pošta 129,- Kč (pouze ČR)
  • GLS 129,- Kč nebo 10 EUR (pouze v hotovosti)
  • Zásilkovna 69,- Kč nebo EUR

Objednávky je možné zasílat i na dobírku.

Pro bubeníky a milovníky bicích je v Music City každý den svátkem.

Při nákupu náročnějších nástrojů, například bicích, obchod pomáhá zákazníkům se sestavením.

Music City – platba

Výběr platebních metod je různorodý. Music City je v nabídce úhrad flexibilní a dává na vybranou.

Typ platbyPodrobnosti
Na prodejněhotově, kartou, dárkovým poukazem Music City
Hotově nebo kartou při převzetíje dobré pohlídat si limit na platební kartě
Dobírkakartou i hotově při převzetí
Bankovní převodplatba předem
Online – platební kartaplatba předem
Zálohová fakturavhodné pro firmy – expedice zboží proběhne po připsání platby na účet Music City
Na splátkynad 2 500 Kč (zprostředkovává Cetelem)
Dárkový poukazlze uplatnit pouze na prodejnách

Dárkové poukazy a kupóny Music City je možné zakoupit v hodnotách 500, 1 000 a 5 000 korun. Mají platnost čest měsíců ode dne vydání a lze je uplatnit výhradně v kamenných prodejnách.

Potěšte své blízké dárkovým poukazem na zboží dle svého výběru.

Koupit dárkový poukaz Music City >

S výběrem platby ochotně poradí personál, aby nákup proběhl pohodlně a bez starostí.

Music City – reklamace a vrácení zboží

Zákonná dvouletá záruka je u Music City automaticky prodloužena na tři roky. Obchod však nabízí možnost zakoupení si záruky pětileté. U bazarového zboží je standardní záruka jeden rok.

Zakoupené zboží lze zdarma vrátit do 30 dnů. Výjimkou jsou z hygienických důvodů flétny, foukací harmoniky nebo sluchátka.

K reklamacím je potřeba účtenka nebo faktura, bez ní není možné reklamaci zahájit. Obchod do tří dnů rozhodne o reklamaci. Na její vyřízení si ponechává lhůtu třiceti dnů.

Výhodou je možnost ověřit si stav reklamace online. Zákazník tak má přehled, v jakém stadiu se jeho zboží nachází. Stáhnout si reklamační formulář zde.

Music City – recenze, zkušenosti zákazníků

Na webu Heuréka si Music City drží vysokou laťku 96 %. Náleží mu plných 4,8 hvězdiček z celkových pěti.

Zákazníci si chválí rychlost dodání, nízké ceny a velký výběr.

Z pozitivních reakcí převládají pochvaly na rychlost doručení, komunikaci se zákazníkem, ochotu personálu, výběr zboží a dobré ceny.

Naopak v negativních recenzích Music City se často objevují stížnosti na záměnu zboží, nebo že bylo doručeno zboží použité namísto nového. Zákazníci by také uvítali nabídku slevových kuponů Music City.

Zákazníci si kvitují také blog na e-shopu Music City, kde jsou publikovány návody, jak nazvučit nástroje, jak si vybrat konkrétně produkt, nebo jak si zařídit nahrávací studio.

Publikováno: 20. 02. 2021

Štítky:

Jak nakupovatRecenzeSlevový kupón

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang