Široké kalhoty jsou módním trendem

Široké kalhoty jsou módním trendem

Trend širokých kalhot je tady stále, i když ve skutečnosti je to prostě jeho velký návrat. Po letech nadvlády úzkých džínů jsme se jen těžko smiřovali s tím, že i volné střihy mohou vypadat skvěle a stát se základem módních stylizací – stejně jako v 60. a 70. letech Jak nosit široké kalhoty? Komu tento styl vyhovuje? Podívejte se na nejmódnější stylizace pro každou příležitost a roční období.

Široké kalhoty – pro koho jsou vhodné?

Široké kalhoty House Brand sluší každé ženě. Široké kalhoty s vysokým pasem v kompletu s vysokými podpatky a klínky jsou zajímavou variantou pro ženy nižšího vzrůstu, například ty, které mají postavu přesýpacích hodin nebo naopak úzké boky a širší ramena.

Dámské široké kalhoty mají tu kouzelnou vlastnost, že dokážou vyrovnat proporce postavy: formují pas a ženské boky, vyrovnávají stavbu horních partií těla. Oblíbené je oblečení z Turecka, pozor však na fake značkové oblečení.

Dámám plnějších tvarů budou nejlépe slušet široké kalhoty s drobným potiskem i v jedné barvě https://www.housebrand.com/cz/cz/zena/obleceni/kalhoty/wide-leg. Vyplatí se také sáhnout po nezaměnitelných svislých pruzích, které zeštíhlí siluetu a prodlouží nohy. K těmto kalhotám by se rozhodně neměly nosit ploché boty, protože zbytečně zatěžují spodní části těla. Sandály na klínku nebo klasické jehlové boty jsou ideální, které skvěle doplní elegantní široké kalhoty.

Typy širokých kalhot

Neexistuje žádný univerzální model širokých kalhot. A to je dobře, protože si je díky tomu můžeme přesněji upravit podle svých preferencí a typu postavy. Jaké typy širokých kalhot tedy máme na výběr?

  • Kalhotová sukně – tyto kalhoty obvykle končí v polovině lýtek nebo těsně nad kotníkem. Mají tvar písmene A a lze je ušít z měkkých splývavých materiálů i silných a tuhých. Nejčastěji mají vysoký pas, zdůrazňující pas. Modely Edge jsou určeny pro elegantnější stylizace. Ty hladké – na běžné nošení.
  • Palazzo kalhoty – kalhoty ke kotníkům, které Coco Chanel zavedla do dámského šatníku, hledající pohodlnou alternativu k šatům a sukním. Obvykle mají vysoký pas a velmi široké nohy. A čím jsou širší, tím je styling efektivnější. Nevíte, jak je nosit? Inspirujte se outfity Moniky Bellucci, která tento střih miluje.
  • Švédské džíny – propagovány hippies, udělaly svůj velký comeback na počátku roku 2000. Jejich džínová verze byla tehdy absolutním hitem a … je znovu! Moc dobře to vědí největší módní domy a oděvní značky, které si bez těchto širokých kalhot nedokážou představit své aktuální kolekce https://www.housebrand.com/cz/cz/zena/obleceni/kalhoty.
  • Zvony – jejich největší výhodou je, že padnou na jakýkoliv typ postavy, se zvláštním důrazem na postavu, která se vyznačuje širokými boky. Nohy rozevřené od kolen jsou skvělá hippies móda, nejlépe vypadají v kombinaci s vypasovaným nebo upnutým topem.

Vyberte si ze široké nabídky oblíbených širokých kalhot ty, ve kterých se chcete cítit pohodlně. Jsou praktické na odpolední procházku i večerní schůzku v kině.

Publikováno: 24. 03. 2023

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang