Jak vybrat stylovou oversized mikinu pro letošní sezónu?

Jak vybrat stylovou oversized mikinu pro letošní sezónu?

Chcete-li být letos trendy, můžete do svého šatníku zařadit alespoň jednu mikinu v oversized střihu. Tento model mikiny však nesedí všem ženám a mužům. Na následujících řádcích si tak prozradíme, komu bude tento stylový model mikiny slušet a podle jakých parametrů ji vybírat. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Komu bude slušet mikina v oversize střihu?

Oversized mikina dámská a pánská jsou tu pro všechny muže a ženy, kteří mají vyšší postavu. Tento typ mikiny je velmi módní, ale pány a dámy s nižší postavou zbytečně opticky zkracuje a také rozšiřuje. Jste-li tedy vysocí, jsou pro vás oversized mikiny jako stvořené. Oversized mikinu mohou nosit i vyšší dámy a páni, kteří mají nějaké to kilo navíc. Mikina v oversized přizpůsobení je totiž volná a vzdušná. Díky tomu se v ní schová i nějaký ten menší nedostatek. Jedná se prakticky o prodloužený střih mikiny, který můžeme sladit s různým volnočasovým i se sportovním oblečením. Oversized mikinu můžete nosit k módním džínům s vysokým pasem a s roztrhanými koleny, ale také ke kalhotám s širokými nohavicemi. Slušet vám pak bude i v kombinaci s delšími šortkami.

Podle jakých kritérií letos vybírat módní oversized mikinu?

Oversized mikinu můžeme vybírat na základě různých kritérií. Kvalitní kousky by měly být vyrobené z odolných materiálů. Ženy i muži si velmi pochvalují ovesized mikiny, které jsou zhotoveny z bavlny. Jsou totiž nejen odolné, ale také příjemné na dotek a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Mikina v oversized střihu může disponovat také praktickou kapucí, ale na trhu najdeme i modely bez ní. My kapuci na mikině v oversized střihu jedině doporučujeme. Je totiž nejen slušivá, ale také praktická. Ochrání vás před malou přeháňkou i před nepříjemným větrem.

Jaké barvy, vzory a motivy by měla mít trendy mikina v oversize střihu v letošní sezóně?

Jaké oblečení se hodí k oversized mikině se dočtete např. i tady: https://www.slevove.cz/1188-siroke-kalhoty-jsou-modnim-trendem/. Teď se vrhneme na design mikiny. Oversized mikinu můžete totiž volit i podle její barvy. V letošní sezóně budou v módě nejlepší mikiny v přírodních a v pastelových odstínech. Tmavě modrá, hnědá i zelená mikina v oversized střihu tak bude letos dobrou volbou. Volit však můžete i černou nebo bílou klasiku. Jedná se totiž o barvy univerzální, které z módy nevychází. Jejich výhodou je i to, že je snadno sladíte i s pestrobarevnými módními doplňky či s doplňky se vzory a s motivy. Když už je o nich řeč, budou in ty zvířecí a květinové.

Publikováno: 29. 05. 2023

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang