Ideální obuv na léto? Vsaďte na pestré barvy!

Ideální obuv na léto? Vsaďte na pestré barvy!

Lidé si často léto spojují se sluncem a svěžími barvami. Pestrá obuv na léto je skvělou volbou, která dodá vašemu outfitu šmrnc. Je načase objevit krásu zářivé letní obuvi!

Nejenže barevná obuv podtrhne váš celkový vzhled, ale také svému okolí ukážete svůj jedinečný styl. Ať už jde o růžové sandálky nebo polobotky, výrazná obuv je skvělým způsobem, jak oživit svůj letní šatník. Tak se oddejte barvám a užijte si léto naplno.

Letní obuv do města i přírody

Bez ohledu na to, zda trávíte léto ve městě nebo v přírodě, je důležité mít obuv, která je nejen stylová, ale také pohodlná a praktická.

Pokud plánujete letní dobrodružství ve městě, poohlédněte se po lehké a prodyšné obuvi. Rozpálené ulice mohou dát totiž vašim nožkám zabrat. Polobotky nebo elegantní sandály jsou všestrannou obuví, kterou využijete během téměř všech aktivit.

Pro léto strávené v přírodě se vám budou hodit spíše sportovní sandály nebo tenisky, které vám poskytnou dostatečnou podporu. V tomto případě je klíčem k úspěchu nalézt rovnováhu mezi pohodlím a funkčností.

A co takhle boty pro prázdninovou domácí pohodu? Žabky k bazénu nebo pantofle na pochůzky kolem zahrady vám nesmí rozhodně chybět. I když se sandály nebo žabky mohou jevit na první pohled jako nezajímavá obuv, na Rieker-eshop.cz najdete páry, se kterými se opravdu nudit nebudete! 

Jak sladit pestré boty

Kombinování takové obuvi se zbytkem šatníku může vypadat trochu složitě, ale ve skutečnosti je to hračka. Pamatujte, že fantazii se meze nekladou a finální volba je jen na vás.

Jestliže vám padly do oka třeba růžové balerínky či sandálky, bílé šaty nechají výraznou obuv vyniknout. Nebo zvolte oblečení, které obsahuje stejné barvy jako boty, čímž vytvoříte harmonický vzhled.

Pánská obuv je sice o něco méně rozmanitá než dámská, ale muži si také přijdou na své. Barevný pár pánských bot vypadá skvěle ve spojení s džínami nebo jednoduchým bílým tričkem.

Vsadíte raději na neutrální barvy?

I když může být barevná obuv okořeněním letního otfitu, někteří lidé dávájí přednost tlumenějším tónům. Obuv v základních barvách jako je černá, bílá, béžová nebo hnědá může být stejně elegantní a stylová jako její barevné protějšky.

Při výběru obuvi se soustřeďte na páry, které se vám opravdu líbí a ve kterých se cítíte dobře. Pokud tedy fandíte spíše neutrálním odstínům, poohlédněte se po oblíbených bílých teniskách, které se hodí opravdu ke všemu. Navíc se snadno kombinují se širokou škálou oblečení. Podívejte se na Rieker-eshop.cz, kde naleznete širokou nabídku obuvi pro celou rodinu, ať už se chystáte kamkoliv.

Tak už máte jasno v tom, zda sehrají barevné nebo spíše neutrální  tóny hlavní roli ve vašem šatníku?

Publikováno: 07. 07. 2023

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang