Boutiquefeel – zkušenosti s nákupem, recenze

Boutiquefeel – zkušenosti s nákupem, recenze

Boutiquefeel je další z mnoha čínských e-shopů, které poslední dobou rostou jako houby po dešti. V ČR zatím není příliš známý, i když se pomalu avšak jistě dostává do povědomí českých zákazníků. Jaké jsou ohlasy a zkušenosti s nákupem? S čím se v recenzích Boutiquefeel svěřují zahraniční uživatelé?

Obchod Boutiquefeel je jako jeden z mála čínských e-shopů zaměřen výhradně na ženskou módu a obuv. Pánské či dětské zboží tu lze hledat jen marně.

Online katalog je prošpikován moderními kousky všech stylů, barev a velikostí a poskytuje módu pro každou věkovou kategorii. Byla by škoda nepodívat se podrobněji na zkušenosti nakupujících, jejich doporučení a rady.

Za nákup 3 položek je čtvrtá položka jen za poloviční cenu.
Získat zboží s 50% slevou >

Prim hrají na e-shopu šaty pro všechny příležitosti. Šaty krátké, dlouhé, pod kolena, plesové, midi, mini, zkrátka jakékoli šaty jsou nestárnoucím evergreenem Boutiquefeel fashion. Úplná nabídka zde.

Móda Boutiquefeel se vyznačuje originalitou, nápadem a moderními prvky.

Každá mince má dvě strany a proto i v případě e-shopu Boutiquefeel dochází na protipólné reakce a recenze. Zatímce jedni nedají na virtuální obchod dopustit, druzí mu nemohou příjít na jméno.

Pozitivní recenze Boutiquefeel

Doposud neexistují zdroje českých komentářů na běžných recenzních portálech Heureka nebo Zboží. Pro potřeby článku bylo čerpáno výhradně ze zahraničních zdrojů.

To nic nemění na skutečnosti, že lze na e-shopu Boutiquefeel nastavit cenové rozpětí v českých korunách a doručit objednávku z Číny do České republiky.

Za dopravu neplatíte při objednávkách nad 1 948 Kč.
Získat dopravu zdarma >

Zákazníci si chválí velmi příjemný a roztomilý design oblečení. Poklony sklízí šaty napříč styly a zdá se, že podoba a celkový vzhled zboží je to hlavní, co kupující hodnotí na výbornou.

Mnohé hlasy vse nechávají slyšet, že jim oblečení perfektně padne, je vyrobené ze slušného materiálu a ve vícero případech vypadá v reálu lépe než na obrázku.

Vícero recenzí si pochvaluje také rychlé doručení, přestože s takovými výroky druhá strana radikálně nesouhlasí.

Negativní recenze Boutiquefeel

Záporné hodnocení Boutiquefeel převažuje. Ačkoli to podle tabulky spokojenosti nemusí být jednoznačené, negativní recenze se na hodnotících portálech na čtenáře sypou ze všech stran.

Recenze BoutiquefeelPočet
Excelentní 41 %
Dobré 17 %
Průměrné 9 %
Slabé7 %
Špatné 26 %

V negativních recenzích Boutiquefeel se objevují emočně zabarvená slova jako „vyhozené peníze“, „levné hadry“, nebo „otřesný zákaznický servis“.

Ze všech udělených komentářů se nejvíce opakuje stížnost na chybnou velikost a kvalitu použitého materiálu. Zákazníkům vadí, že je objednané oblečení příliš malé, přestože podle uvedených tabulek a rozměrů udali velikosti správně.

Téma materiálu je samostatnou kapitolou. Názory na Boutiquefeel nešetří ohnivými výrazy a uvádějí prezentované levné oblečení z Číny jako nenositelné a takové, které se snadno trhá. Knoflíky visící na vlásku nejsou výjimkou. Drobné ševcovské úpravy jsou nutné u většiny objednaného zboží.

Nabízené oblečení je sice krásné, nicméně nenositelné, ozývá se z recenzí Boutiquefeel.

Na dalších příčkách negací a lamentování se usazují nářky na dlouhou doručovací dobu a ještě delší proces refundace. Obchod nejeví zájem o vrácení peněz a pokud na výzvu k vratce vůbec zareaguje, nabídne refund pouze poloviny částky zaplaceného zboží.

Doručovací doba se často prodlužuje o dlouhé týdny a zboží z Číny se zpožďuje i o měsíc.

Jako obtěžující také velké procento zákazníků vidí nepřetržitý spam e-mailů s nabídkami nového zboží a výhodných nákupů a výprodejů. Z odběru novinek se není vůbec snadné odhlásit, protože tlačítko „Unsubscribe“ jednoduše nefunguje.

Nakupte jakékoliv 3 položky za 850 Kč.
Prohlédnout nabídku Boutiquefeel >

Reklamace zboží z Číny je běh na dlouhou a ne vždy úspěšně končící trať. Obecně by měl zákazník brát nákupy z čínských e-shopů s rezervou. Častokrát se zboží vracet a platit za poštovné vůbec nevyplatí.

Alternativami nákupu z čínských obchodů je prověřený AliExpress nebo Wish. V případě AliExpressu probíhá drtivá většina reklamací ve prospěch zákazníků a e-shop vrací peníze, pokud zboží nedorazí. Nakoupit raději na AliExpressu >

Mezi další e-shopy se řadí Lunzo, Banggood, DHgate, LightInTheBox, MiniInTheBox, NewChic, Floryday nebo Geek Wish.

Veškeré informace o e-shopu Boutiquefeel a kompletní nabídka na tomto odkazu.

Publikováno: 15. 03. 2021

Štítky:

Recenze

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang