Yoins plavky – recenze

Yoins plavky – recenze

Léto už je za rohem, a proto je načase podívat se po nových plavkách. Internetový obchod Yoins disponuje širokou nabídkou plavek spadajících do různých kategorií. Ať už se jedná o dvoudílné bikini, jednodílné plavky či plavky pro plnoštíhlé – na Yoins si zákaznice určitě vyberou. Jak jsou na tom plavky z Yoins? Jaké další kousky tento e-shop nabízí?

Yoins je internetový obchod, který se podobně jako Shein, Zaful či Dresslink specializuje na módu. Nakoupí zde i pánové, ovšem většina zboží se soustředí na dámské oblečení a doplňky. Oblíbenými položkami na tomto e-shopu jsou zejména Yoins šaty, ale také trička, legíny, cardigany a mnoho dalšího.

Plavky z Yoins zahrnují mnoho kategorií. I přesto se samozřejmě může stát, že někomu nebudou vyhovovat. V tomto případě se zákaznice mohou zkusit poohlédnout jinde. Například AliExpress plavky, plavky Zaful nebo rodinné plavky z čínského internetového obchodu PatPat se těší velké oblibě. Kdo není fanouškem čínských obchodů může vyzkoušet Chi Chi London, Calzanatta nebo český Astratex.

Yoins plavky

Tento e-shop disponuje širokou nabídkou plavek, které je možné vyhledávat hned v několika kategoriích. Pokud má zákaznice představu o tom, jakou barevnou kombinaci by chtěla najít, může zvolit vyhledávání podle barvy. V nabídce jsou plavky od černé po několika barevné.

Problém nebude ani v případě, že zákaznice hledá plavky se vzorem. Ve filtrech je možné vybrat si, zda se mají zobrazit plavky s květinami, puntíky nebo zvířecím vzorem. Je libo nakupovat dle stylu? Zákaznice si může vybrat, zda mají být plavky spíše bohémské či elegantní.

Nakupovat se dá i podle příležitosti, čili zda jsou dané plavky určené na dovolenou nebo spíše na párty u bazénu. Zákaznice se může inspirovat i podle aktuálních trendů – momentálně jsou na Yoins nejvíce prodávané černé a červené plavky, plavky s krajkovým designem a plavky s upravitelnými ramínky.

Základními kategoriemi plavek dle typu jsou:

  • dvoudílné plavky
  • jednodílné plavky
  • vrchní díly plavek
  • spodní díly plavek
  • přehozy přes plavky
  • tankini

Dvoudílné plavky z Yoins

Plavky z Yoins zahrnují klasické dvoudílné bikini, se kterými každá zákaznice oslní jak na pláži, tak doma u bazénu. Stačí přidat lehátko do vody, trochu slunka a nějaký koktejl a nezapomenutelný letní den je na světě. Nejprodávanější dvoudílné plavky na Yoins jsou jednobarevné bikini na zavazování či ramínka.

Populární jsou i nejrůznější geometrické vzory či klasické puntíky a kostky. Zvířecí, tropické či květinové vzory jsou také v nabídce. Ani u bikin nechybí nabídka volánkových plavek, plavek se zavazováním kolem krku či plavek bez ramínek. Milovnice pohodlí ocení také plavky s vysokým pasem.

Oblíbená je klasická černá či bílá, které sluší snad každé ženě. V prodeji jsou také plavky s odlišnou barvou horního a spodního dílu pro ty, které se se svým stylem nebojí experimentovat. Ceny dvoudílných plavek na Yoins se pohybují od 310 Kč do 440 Kč.

 Nejprodávanější dvoudílné plavky na Yoins jsou jednobarevné bikini na zavazování či ramínka.
Nejprodávanější dvoudílné plavky na Yoins jsou jednobarevné bikini na zavazování či ramínka.

Jednodílné plavky z Yoins

Yoins se může pyšnit opravdu hezkou nabídkou jednodílných plavek, které se opět stávají více a více oblíbené mezi zákaznicemi. Z různorodých originálních střihů a vzorů si vybere snad každá. Kategorii jednoznačně dominují černé jednodílné plavky s nejrůznějším zavazováním a střihem, které zeštíhlí každou postavu.

Nejnovějšími kousky v kolekci jsou neonově žluté či zelené plavky, plavky s květinovým vzorem či vzorem hadí kůže. Barevné tropické vzory oživí každou pool party, jemné pastelové barvy zase podtrhnou opálenou pokožku.

I zde jsou v nabídce plavky s volánky, plavky na jedno rameno nebo plavky se špagetovými ramínky. Jednodílné plavky často zdobí různé detaily, jako například uvázaná mašle či pásek. Ceny jednodílných plavek na Yoins se pohybují od 181 Kč do 595 Kč

 Barevné tropické vzory oživí každou pool party.
Barevné tropické vzory oživí každou pool party.

Horní díly plavek

Yoins prodává i samostatné horní díly plavek. Tato kategorie ovšem není příliš obsáhlá. V nabídce jsou pouze jednobarevné díly buď se zavazováním kolem krku nebo s ramínky. Kousky v této kategorii jsou momentálně ve slevě, takže pokud zákaznice v šatníku má již dokonalý spodní díl, může horní díl doplnit o kousek z Yoins.

Ceny horních dílů plavek na Yoins se pohybují od 207 Kč do 310 Kč.

 Ceny horních dílů plavek na Yoins se pohybují od 207 Kč do 310 Kč.
Ceny horních dílů plavek na Yoins se pohybují od 207 Kč do 310 Kč.

Spodní díly plavek

Ani nabídka spodních dílů plavek nepatří mezi nejrozsáhlejší. Přesto zde zákaznice určitý výběr najdou. Komu by tento výběr nestačil, se může poohlédnout po jiných e-shopech s módou. Plavky nabízí například známý Gate či Mohito.

Spodní díly jsou zde v různých barvách od žluté, přes červenou až po fialovou. Najdou se zde klasické šňůrkové spodní díly, ovšem i milovnice plavek s vysokým pasem si přijdou na své. Je zde možné najít plavky s geometrickými vzorci, květinové nebo jednobarevné.

Ceny spodních dílů plavek na Yoins se pohybují od 129 Kč do 310 Kč.

Přehozy přes plavky

Yoins nabízí také přehozy přes plavky, které jsou využitelné například v případě, že je třeba schovat se před sluníčkem, které až příliš pálí. Přehoz se hodí i při přeběhnutí pláže na toaletu nebo při nákupu ledové tříště poblíž pláže. Některé přehozy se hodí i místo trička na dovolenkovou procházku po městě.

Mezi nejpopulárnější přehozy patří bílé krajkové přehozy, které působí velmi jemně a hodí se ke každému typu plavek. Další často prodávané svršky jsou přehozy v různých barvách připomínající kimona. Zákaznice, které se nebojí experimentovat se svým stylem mohou vyzkoušet přehozy s kapucí.

Všechny přehozy se vyrábí z lehkých jemných látek. Častými materiály jsou polyester či bavlna. Některé z přehozů jsou dírkované, jiné jsou zcela neprůhledné. Originální přehoz dokáže oživit i obyčejný jednobarevný pár plavek. Když se doplní ještě slunečními brýlemi a kloboukem, perfektní plážový outfit je na světě.

Stejnou službu jako přehozy přes plavky mohou poskytnout také letní zavinovací šaty.

Ceny přehozů přes plavky na Yoins se pohybují od 181 Kč do 906 Kč.

 Originální přehoz dokáže oživit i obyčejný jednobarevný pár plavek.
Originální přehoz dokáže oživit i obyčejný jednobarevný pár plavek.

Tankini

Co vlastně vůbec znamená tankini? Jedná se o plavky, jejichž vrchní díl připomíná tílko. Tankini nabízí pohodlí jednodílných plavek v kombinaci se stylem bikin. S originalitou těchto plavek každá oživí svůj šatník. V prodeji jsou jednobarevné tankini, ale i tankini s odlišnou barvou obou dílů. Tankini nabízí také e-shop Floryday.

Častou kombinací jsou tóny modré a zelené či fialové. K nalezení jsou zde i červené tankini či vzory hadí kůže. S tropickým vzorem žádná zákaznice nesáhne vedle a černé tankini opticky zeštíhlí postavu. V nabídce jsou kousky s ramínky či se zavazováním okolo krku.

Ceny tankini na Yoins se pohybují od 362 Kč do 543 Kč.

 V nabídce jsou kousky s ramínky či se zavazováním okolo krku.
V nabídce jsou kousky s ramínky či se zavazováním okolo krku.

Plavky Curve+Plus

Plavky Yoins plus zahrnují jak dvoudílné bikini, tak jednodílné plavky. Zákaznice zde nakoupí plavky ve velikostech XL až XXXL. Mezi nejprodávanější kousky patří plavky s proužky, jednobarevné bikini a plavky s tropickými či orientálními vzory. Populární jsou také plavky s originálním střihem na jedno rameno.

V nabídce jsou plavky s výstřihem do V, s kulatým výstřihem či s detailním křižováním přes hrudník. Zákaznice si může vybrat z plavek se zavazováním za krkem, k nalezení jsou zde ovšem i plavky s upravitelnými ramínky.

Ceny plavek pro plnoštíhlé na Yoins se pohybují od 336 Kč do 776 Kč.

Velikosti na Yoins

Velikosti na čínských e-shopech často bývají problémem. Stává se, že zákazníkům přijde zboží, které velikostně nesedí a musí následovat reklamace zboží z Číny. Jednou z možností, jak se těmto problémům vyhnout, je sledovat velikostní tabulky, pokud je dané e-shopy poskytují.

Yoins naštěstí patří mezi obchody, které velikostní tabulky nabízí. Kromě toho, zákazník si může změnit číslování podle své preference. Ať už se zákazník lépe vyzná v evropském nebo americkém číslování, tento parametr lze u každého kousku oblečení nastavit. Stačí kliknout na tlačítko Size, u kterého se poté zobrazí výběr.

Jak tedy najít velikostní tabulku? Vedle každého kusu oblečení je kromě jeho základních údajů jako je cena či možnost výběru barev i nápis Size Reference. Při kliknutí na tento nápis se zobrazí tabulka velikostí., v níž je možné nastavit si i to, jestli se velikosti budou zobrazovat v palcích nebo centimetrech.

Dalším nápomocným údajem jsou i míry modelky, které mají dané oblečení na sobě. Zákaznice si tak udělá lepší představu o tom, zda by jí vybraný artikl oblečení také seděl či nikoliv. U každého kusu oblečení je na fotce s modelkou (pokud je dostupná) uveden nápis Model Measurements. Po kliknutí na něj se zobrazí míry modelky.

Yoins patří mezi e-shopy, které nabízí velikostní tabulky.
Yoins patří mezi e-shopy, které nabízí velikostní tabulky.

Yoins zkušenosti

Yoins nepatří mezi e-shopy s nejlepšími recenzemi. Yoins recenze zákazníků a zákaznic se točí spíše kolem negativních zkušeností. Jednou z negativních stránek tohoto webu je podle zákazníků fakt, že se nejedná o čínský e-shop v češtině. Zákazníci pro nákup tedy musí buď použít překladač z angličtiny nebo se musí spolehnout na své jazykové schopnosti.

Větším problémem než jazyk e-shopu je ovšem kvalita zboží. Další výtka, které Yoins čelí je, že oblečení ve skutečnosti neodpovídá obrázkům oblečení na e-shopu. Čínské e-shopy často bojují s tím, že barva či textura oblečení vypadá na fotkách jinak než ve skutečnosti. Na to je tedy také potřeba dát si pozor.

Nízké ceny jsou sice velkým pozitivem, často ovšem odpovídají i nižší kvalitě. Zákazníci s vytříbenějším vkusem pro kvalitu se budou muset poohlédnout po jiných e-shopech. Mezi alternativy nabízející kvalitní zboží za vyšší ceny se mohou řadit skandinávské značky Napapijri a Jack&Jones nebo italská Calzedonia.

Kvalitním zbožím si své zákazníky získala i značka italského původu Benetton, která nabízí především pestrobarevné dámské oblečení. Komerčnějšími alternativami mohou být Stradivarius či Tally Weijl, které mají v Česku i kamenné prodejny, ve kterých si zákazníci mohou zboží vyzkoušet.

Publikováno: 19. 05. 2021

Štítky:

Recenze

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang