Answear – slevový kód, sleva

Answear – slevový kód, sleva

Answear je internetová nákupní galerie, která sdružuje stovky módních značek z celého světa. Zakládá si na kvalitě, stylu a 100% originalitě svých produktů. To má za následek i vyšší ceny. Existuje však řada způsobů, jak na tomto multibrandovém e-shopu ušetřit až tisíce korun – ať už díky slevám, nebo Answear slevovým kódům.

E-shop Answear.cz spatřil světlo světa v roce 2014. Od té doby dělá českým zákazníkům radost širokým výběrem kvalitního zboží z celého světa. Příznivé recenze Answear získává i díky atraktivním slevám, výhodám Answear Clubu, udržitelným módním kolekcím a mobilní aplikaci.

Přihlášením se k odběru newsletteru Answear získávají zákazníci na první nákup slevu 15 %.
Přihlásit se k odběru newsletteru od Answear >

V katalogu Answear si na své přijdou ženy, muži i děti. A to bez ohledu na to, jaký styl vyznávají, či na jakou příležitost nakupují. Answear totiž kromě oblíbených značek, jako je Desigual, Vero Moda, Tally Weijl a Gant, nabízí i prémiové a sportovní brandy.

Na stejném principu fungují i další české e-shopy. Těmi nejoblíbenějšími jsou Zalando, About You a Zoot. Každý z nich má své vlastní přednosti a velice širokou fanouškovskou základnu. Výhodně lze nakoupit se slevovým kupónem Zoot na rok 2023 a slevovým kuponem Tchibo.

Všech více než 90 tisíc produktů od více než 400 světových výrobců je k prohlédnutí ZDE >

Answear pořádá sezónní výprodeje ve výši až 70 %.

Answear slevové kódy

Jedním z nejvýhodnějších způsobů, jak na Answear.cz ušetřit, je uplatnění slevových kupónů. Jedná se o kódy složené z písmen a čísel, které se vkládají do příslušného pole při dokončování objednávky. Po jejich aplikaci se zákazníkovi okamžitě ukáže nižší cena.

Slevové kódy mívají různé podmínky. Jsou časové omezené, v některých případech se vztahují na celý nákup, jindy třeba jen na určitě kategorie zboží či značky. I jejich hodnoty se liší, výjimkou nejsou ani kupóny ve výši až 50 %.

Možnost uplatnění slevových kódů poskytují i jiné módní e-shopy, třeba MohitoSinsay, Cropp či obchod s metalovou módou Metalshop.

Existuje hned několik způsobů, jak slevové kupóny Answear sehnat:

  • přihlášení k odběru newsletteru
  • slevové portály
  • sociální sítě
  • internetové diskuze

Přihlášení se k odběru newsletteru je nejsnazší cestou ke slevovému kupónu. Stačí na stránce Answear.cz sjet dolů a do příslušné kolonky zadat svou e-mailovou adresu, na níž uživatel okamžitě obdrží Answear slevový kód ve výši 15 %. Nevýhodou této možnosti je, že ji lze využít pouze jednou.

Přihlášením se k odběru newsletteru obdrží zákazník Answear slevový kupón v hodnotě 15 % na svůj první nákup.

Slevové kódy na Answear se dají jednoduše sehnat i zadáním hesla „Answear slevový kód či „Answear slevový kupón do internetového vyhledávače. Ukáže se řada slevových portálů, které nabízejí aktuálně platné kupóny v různých výších a s různými podmínkami.

TIP: Stejným způsobem lze využít slevový kupón na Zalandu.

Portály tohoto druhu umožňují výhodné nákupy i v řadě dalších internetových obchodů, příkladem jsou slevy na Alzeslevy na 50style nebo množstevní slevy na Lekarna.cz.

K nákupu nad 1 000 Kč získávají registrovaní zákazníci Answear dopravu zdarma.
Registrovat se na Answear.cz >

O slevové kódy na Answear i na další e-shopy, například na Bibloo, Vivantis či Notino, se dělí i uživatelky diskuzního fóra Vinted. Uvádějí zde zejména kódy, které na Instagramu a dalších sociálních sítích nabízejí influenceři spolupracující s Answear. Zpravidla se jedná o slevy ve výši 10 až 20 %.

Výprodeje a slevy Answear

E-shop pořádá i běžné výprodeje a slevy. Velice atraktivní jsou především sezónní výprodeje, které se konají jen párkrát do roka a přinášejí na Answear slevy až do výše 70 %. Třeba zimní bundu na další sezónu se proto vyplatí koupit už na jaře než čekat do podzimu, kdy budou ceny vyšší.

Answear láká i na jiné akce, se kterými zákazníky seznamuje vždy hned na hlavní straně e-shopu. Může jít například o slevy pouze na konkrétní položky či na vybrané značky. Díky slevám se Answear může cenově rovnat i těm nejlevnějším čínským e-shopům.

V kategorii Sale se nachází tisíce produktů s až 70% slevou.

Všechno zlevněné zboží bez ohledu na druh akce Answear sdružuje v kategorii Sale. Protože obsahuje tisíce produktů, je rozdělena na přehledné rubriky, v nichž může návštěvník rychle vyhledávat. A pokud chce listovat veškerým zlevněným zbožím, jednoduše klikne na Celý výprodej.

Cashback portály

Ušetřit peníze z nákupu na Answear.cz je možné i díky cashback portálům. Uživatel se pouze musí zaregistrovat a do e-shopu Answear vstoupit přes odkaz, který je na cashback portálu k dispozici. Pokud provede objednávku, určitá část její hodnoty se mu během pár dní vrátí zpět na bankovní účet.

Tímto způsobem se dá dosáhnout na až o několik procent nižší ceny na obrovském množství oblíbených e-shopů. Například Tipli nabízí z nákupu na Answear 3 % zpět. Láká ale i na cashback z obchodů SparkysYves RocherNotino a dalších.

Ušetřit při nákupu na Answear pomáhají i cashback portály. Tím nejoblíbenějším je Tipli.cz.

Answear Club

Jednu z největších předností e-shopu Answear představuje Answear Club. Díky velkému množství výhod ho zákazníci hodnotí jako jeden z nejlepších věrnostních programů na českém internetu.

Členem Answear Clubu se automaticky stává každý, kdo si vytvoří účet na Answear.cz nebo v mobilní aplikaci. Zaregistrovat se je možné pomocí e-mailu nebo jednoduše propojením s Facebook účtem na tomto odkazu.

Výhody členství v Answear Clubu:

  • doprava a vrácení při hodnotě objednávky nad 1 000 Kč zdarma
  • přístup k VIP akcím
  • zisk Answear Club bodů, které následně přinášejí slevy na Answear

Answear bohužel běžně nenabízí vrácení zboží ani dopravu zdarma. Jediná možnost, jak na to dosáhnout, je právě registrace v Answear Clubu a nákup alespoň za 1 000 Kč.

S věrnostním programem Answear Club je možné ušetřit až 50 % na libovolných produktech.
Stát se členem Answear Clubu >

Nejzásadnější předností členství je zisk Answear Club bodů, které se pro provedení každé objednávky připisují na zákazníkův účet. Vždy se jedná o 10 % z hodnoty nákupu.

Například objednávka za 500 Kč tak znamená zisk 50 bodů. Body se aktivují vždy 30 dní od vytvoření objednávky a platí po dobu 180 dní.

Do Answear Clubu se lze přidat na webu Answear.cz nebo v mobilní aplikaci.

A na co lze body využít?

Samozřejmě ke snížení ceny dalšího nákupu. Jeden bod se rovná jedné koruně. Takže má-li uživatel na kontě 30 bodů a chce si koupit tričko za 200 Kč, po uplatnění bodů ho bude stát pouze 170 Kč. Maximálně lze vytvořit 50% slevu z úplně původní ceny.

Body je možné uplatnit na kompletní nabídku obchodu, včetně již zlevněného zboží. Podobně výhodné věrnostní programy svým zákazníkům nabízí také AstratexDifferent a CCC.

Mobilní aplikace Answear láká na atraktivní design i intuitivní a rychlé ovládání.

Mobilní aplikace Answear

Nově e-shop Answear disponuje také mobilní aplikací, která je dostupná v Google Play i v App Store. Její ovládání je intuitivní a obsahuje vše, co uživatel potřebuje. Tím má zákazníkům poskytovat snadný a ničím nerušený zážitek z nakupování, a to kdykoliv a kdekoliv.

Aplikace s sebou přináší řadu výhod. Uživatel může v záložce Můj účet vyplnit své údaje a vybrat si výchozí způsob doručení a platby. Kdo tak učiní, ušetří do budoucna spoustu času. K provedení objednávky mu totiž postačí jediné kliknutí.

V aplikaci pochopitelně nechybí ani Answear Club, který lze i z telefonu využívat zcela naplno. Díky tomu je možné i v práci, ve vlaku nebo třeba v kavárně nakupovat na Answear s dopravou zdarma nebo s až 50 % slevou na libovolné produkty.

Mobilní aplikace ale přináší i jedinečnou slevu na Answear, kterou v prohlížeči využít nelze. Stačí při dokončování objednávky v aplikaci vložit kód APP, který poníží cenu všech nezlevněných položek o 20 %. Skvěle hodnocenou aplikaci s výhodami poskytuje i Bonami a BonPrix.

Publikováno: 08. 03. 2021

Štítky:

ČeskySlevový kupón

Copyright © 2024 Slevove.cz. Všechna práva vyhrazena | Nakódoval Leoš Lang